Tiden løber ud!

Fra Thegoldenreport.net/
2. maj 2014.

Det er vigtigt at minde os selv om den reelle mulighed for, at historien gentaget sig, især når det drejer sig om den menneskelige races syndige natur. Skønt nogen siger, at Gud er død, er dette ikke rigtigt. Han er meget levende, og Hans modsætning er Djævelen, som også er meget levende og viser tænder på en måde, der ikke er set før.

Han ved, at hans regeringstid på Jorden skal slutte, men han mener, at for at forlænge sin tid må han bruge sin endelige og ypperste kamp, for at gøre krav på så mange sjæle, som muligt.

Han ved også, som han altid har vidst, at Jøder og Israel er centrale i Guds Ord, og at Messias vil vende tilbage til Israel og sætte sine fødder på Oliebjerget. At hvert knæ skal bøje sig og hver tunge bekende, at Han er Herre. Det gør ingen forskel, hvad Erstatningsteologerne i den vildledte kirke mener, for Sandhed er Sandhed, og det gør ingen forskel, om man tror den eller ej - det er Sandheden.

Djævelen har mange angrebsfronter på Gud og Hans folk, ikke kun Jøderne, men alle dem, der virkelig er podet ind på den Jødiske rod. Så når vi læser og hører om alle de problemer, Israel har med Palæstinenserne, er det godt at huske, hvor lille Israel er, og at Jøderne er mindre end en tiendedel af en procent af verdens befolkning. Men de modtager hovedparten af opmærksomheden fra Djævelen og hans medietilhængere.

I den tid, vi nu lever i, er det nemt at se Djævelens planer om at ødelægge Jøderne ikke blot som i Holocaust, men denne gang overgår hans planer endda denne forfærdelige mulighed. Ved du om rædslerne i de systematiske mord på 6.000.000 Jøder - for vi ved nu, at det var tættere på 7,5 millioner Jøder, men at de 6 millioner er blevet et antal, der er synonymt med Holocaust.

Jøder verden over føler sig nu presset af Djævelens Jødehad (Antisemitisme), men ingen som de Europæiske Jøder, hvor den Islamiske terrorisme har antaget Nazismens ånd og dagligt råber: "Død over Jøderne".

Men i modsætning til 30erne og 40erne har "Kristne" nu fuldt kendskab til det kommende Holocaust og kan og må gøre noget ved det. Jeg er fuldt ud klar over, at den tjeneste, Gud har givet os, med at redde så mange Jøder som overhovedet muligt, ikke kan redde millioner eller blot hundredetusinder. Hvis vi havde en større båd og de nødvendige midler kunne vi redde mange flere, end vi nu er i stand til.

Tiden løber ud for forberedelserne, og vi ved det alle. Min bøn er i dag, at du og alle, som læser dette, vil stoppe op, og med et sandt og rent hjerte bede Gud åbenbare, hvad Han vil have dig til at gøre.

Der findes mange videoer fra Holocaust, men måske vil denne bringe virkeligheden frem om, hvad der er sket og skal ske igen. Det er børn - de dræbte over 1,5 millioner - se på ansigterne et øjeblik. Hvordan ville det være, hvis en af dem var dit barn?

Bed om fred for Jerusalem og for alle IDF-soldaterne.

Shalom.


------------------------------------------------------------------------------
Enkelte afsnit er udeladt.