Ifølge FN er de 3 teenagere kun "savnede" og ikke bortførte.

Fra Israel-info.dk/
27. juni 2014.

Man undrer sig virkelig over FN i disse dage. Ligesom man troede, at der ikke kunne komme flere skrækkelige og giftige meldinger mod Israel, kommer der endnu flere utrolige meldinger i forbindelse med den sørgelige bortførelse af tre Israelske teenagere for nu snart to uger siden.

I FN finder vi mange tyranner, der aktivt deltager i forsamlinger. Bøller, diktatorer og terrorister, der regerer undertrykte regimer som Kina, Cuba, Libyen, Iran, Yemen, Sudan, Syrien, Pakistan, Nord Korea, Saudi Arabien og adskillige andre, møder glædeligt op for at deltage i FNs møder om bekæmpelse af racisme, diskrimination, fremmedhad og intolerance.

Er der plads til selvransagelse hos disse tyranner? Nej! Er der plads til at pege på hinandens forbrydelser? Nej! Tjo - vent lidt - der er kun ét land, som de alle peger på, gang på gang på gang: Israel.

Det har været svært for FN i den sidste tid at finde de rigtige ord i forbindelse med bortførelsen af de tre teenagere. Krampagtige grimasser alle vegne. FNs talsmand udtalte d. 17. juni at "vi har ingen informationer der bekræfter en bortførelse - og jeg vil ikke fordømme på forhånd, at der er tale om en kriminel handling".

Talsmanden mener dermed ikke, at de unge er blevet bortført - de er bare savnet! Trods det faktum, at en af ​​de tre teenagere ringede til politiet nødslinje og sagde, "vi bliver kidnappet". Ingen hos FN vil overhovedet nævne, at Palæstinenserne muligvis står bag. Til gengæld vælter det ind med beskyldninger mod Israel, som har sat alt ind for at finde disse tre teenagere.

Eftersøgningen bliver beskrevet af FNs Under Sectretary-General, som "foruroligende", anholdelse af Hamas' medlemmer beskrives som "barske", og man opfordrer Israel til "tilbageholdenhed". Men der er ikke ét ord om afstandtagen fra disse bortførelser!

Så var det tid til FNs Menneskerettighedsråds møde den 24. juni, hvor Rachel Frenkel, mor til den ene af de tre kidnappede teenagere, holdt en rørende tale til rådet på vegne af de tre mødre. Hun sagde blandt andet: "Hr. præsident, det er forkert at tage børn, uskyldige drenge og piger, og bruge dem som redskaber i nogen som helst kamp. Det er grusomt. Dette råd er til for at beskytte menneskerettighederne. Jeg vil gerne spørge, er det ikke alle børns ret at komme sikkert hjem fra skole? Vi vil have dem tilbage i vores hjem og i deres senge. Vi ønsker at holde dem igen."

Hendes følelsesladte beretning prellede dog totalt af på FNs Menneskerettighedsråd, for nu var der tid til Israel-bashing - alt imens der ikke blev sagt et ord om, at de ansvarligere bag disse udskyldige drenges bortførelse skulle fordømmes, og at de skulle straks løslades. Nej ordene "kidnappet" eller "bortført" blev ikke nævnt, kun ordet "savnet"!

Et udsnit fra talerne:

Palæstinentiske Selvstyre - Israel er verdens største overtræder af menneskerettigheder

Bahrain - Bahrain fordømmer også krænkelser foretaget af Israel under påskud af, at der er 3 "savnede" bosættere

Pakistan - (nævner first Nakba og Israels "etniske udrensning"), siden de 3 bosættere er "savnede" - har Israel indledt en brutal kampagne af undertrykkelse mod det Palæstinensiske folk

Egypten - Siden bosætternes "forsvinden" har Israel indledte en militæroperation, som er en overtrædelse af Genève-konventionen

Indonesien - Israel har vist alvorlige krænkelser og overtrædelser af menneskerettighederne - en overdreven reaktion mod de 3Iisraelske "savnede" bosættere

Jordan - Israel fortsætter sine krænkelser af menneskerettighederne, som et resultat af de "savnede" bosættere

Yemen - Dagligt bliver de (Palæstinenserne) udsat for drabshandlinger

Libyen - Israel fortsætter sin politik for etnisk udrensning

Cuba - Israel fortsætter ... med at udsætte det Palæstinensiske folk for levevilkår, der rent faktisk kan føre til, at de snart "forsvinder" som et folk.

Se filmen der dokumenter det hele her: