Tog kraftigt opgør med Islam.

Fra Frie-ytringer.com/
4. juni 2014.

Pastor Franklin Graham, sønn av Amerikas kanskje mest kjente predikant gjennom tidene, pastor Billy Graham, tok et kraftig oppgjør med Islam da han forrige uke talte under et arrangement i Washington, sponset av organisasjonen Family Research Council.

«Kirken rundt om i verden er under angrep. Kristne er under angrep av Islam,» sa pastoren, som oppfordret Kristne til å stå opp for sine forfulgte brødre og søstre.

I sin tale trakk Franklin Graham spesielt frem dem Amerikanske pastoren Saeed Abedini, en tidligere Muslim, som konverterte til Kristendommen og som ble dømt til åtte års fengsel i Iran for å Evangelisere, og Meriam Ibrahim, en Kristen kvinne, gravid i åttende måned, gift med en Amerikansk statsborger, som har blitt dømt til døden i Sudan for ikke å fornekte sin kristne tro.

«Vi trenger å be for noen mennesker,» sa pastor Graham ifølge CNS News. «Vi trenger å be for den unge damen i Sudan, som de ønsker å kutte hodet av, fordi hun ikke vil fornekte sin Kristne tro. Hun er ingen feiging. Det er en ekte sverd, som de ønsker å hogge hodet av henne med.»

«Så er det pastor Saeed Abedini,» fortsatte Graham. «Han er der borte i Teheran. Jeg snakket med kona senest denne uken. Hun fortalte, at han var lenket til sengen i sykehuset, da nesten femti vakter kom inn. De begynte å slå ham, mens hans mor og far var i rommet. De begynte å banke ham foran hans foreldre, og brukte elektriske støt. Disse feigingene dro ham ut av sengen, sparket ham og ga ham støt, inntil han kollapset. Deretter tok de ham med tilbake til fengselet.»

Franklin Grahams bemerkninger om Islam og Kristendomsforfølgelser var en del av hans tale med overskriften: «Stå sterkt på de kontroversielle sakene», der han også understreket viktigheten av, at pastorer snakker ut om kontroversielle saker som abort og homofile ekteskap.

For fire år siden ble Franklin Graham nektet å lede en bedestund i Pentagon i forbindelse med den nasjonale ”bededagen”, et arrangement han først var invitert til. Årsaken var hans tidligere kritiske uttalelser om Islam. I dette intervjuet med Fox News i den forbindelsen forteller han om sitt syn på Islam, og gjentar sin tidligere kritikk:----------------------------------------------------------------------------
Read furthermore: Billy Graham's Son Urges Christians to Support Israel