Truslen mod Danmark.

Fra Document.no/
5. september 2014.

København ble sist uke satt på hodet av en terroralarm tilsvarende den Norske. En kvinne fikk mistanke til en ung mann, som oppførte seg merkelig.

Mange beskyldte politiet for at overreagere. Atter andre beskyldte den kvinde, som angav den mistænkelige unge mand, for at være en slags racist, der så en Islamistisk terrorist, hvor der i virkeligheden blot var en helt almindelig, men nervøs ung mand på vej til eksamen.

Men politiet hadde grunn til å rykke ut i full munder. De hadde nemlig fortrolig info fra PET (Danske PST), skriver Kasper Støvring i Berlingske. Den konsekvente indsats tyder på, at der er mistanke om et nært forestående terrorangreb mod Danmark.

Terrortrusselen i Skandinavia synes stigende. Svensk politi opplyser, at de har avverget to terrorangrep i løpet av de siste to år. Leser man nøye, ser man, at Islamske organisasjoner havner i politiets søkelys.

DER ER ALTSÅ ikke tale om en overreaktion fra politiets side, og indsatsen i sidste uge skal også ses på baggrund af oplysninger, politiet muligvis kunne have modtaget om den eftersøgte mand. Det tyder nemlig på, at han er tilknyttet organisationen Islamguide.dk.

Denne organisation er forbundet i et Islamistisk netværk, der enten direkte sympatiserer med eller afviser at tage afstand fra IS. Det gælder bl.a. Islamisk Trossamfund, foreningen Humanitære Hjerter, hvis formand onsdag blev sigtet for terrorstøtte, og den berygtede Grimhøjmoske i Aarhus. Mange Jihadister er udgået fra denne Moske, hvis talsmand i tirsdags udtalte sympati for IS.

Disse mindre tildragelser glemmer mediene lett, og i Norge blir de ikke nevnt i det hele tatt. Men det er de, som forteller, at Islamismen og radikalismen finnes og er mer utbredt enn de marginale gruppene, det snakkes om.

Støvring stiller de nødendige spørsmål:
Integrationen af Muslimer i Vesten er altså slået fejl i en grad, så vi nu er direkte truede af en potentiel fjende, der befinder sig i vores midte. I Danmark har vi endda nogle af de mest radikale iblandt os. Ved vi overhovedet, hvad der foregår i de Muslimske miljøer? Er vi villige til at bekæmpe Islamismen?

Det offisielle Norge vil ikke finne ut av, hva som skjer. Ahmed Akkari ble stemplet som en “utbrent ekstremist”, slik slapp man å ta inn over seg, hva han fortalte om livet i Moskeene.

Og hvad foregår der i virkeligheden i Moskeerne? Vi har allerede fået én kontroversiel Stormoske i København, og en ny står snart klar. Tilsvarende er de Muslimske friskoler yderst populære, men næppe befordrende for integrationen. Og Islamistiske organisationer er i fuld gang med at overtage foreningerne og lokaldemokratiet i hele boligområder. Brøndbys borgmester Ib Terp har således advaret om, at Hizb ut-Tahrir er ved at oprette et »Kalifat« i området.

Alle disse tegn sier i sum, at “der kommer mer”. Spørsmålet er, hvilket svar politikerne vil gi, om de overhodet har noen. Hvis ikke spilles ballen over til velgerne. Hva sier de?

http://www.b.dk/kommentarer/truslen-mod-danmark