Koranen opfordrer til terror mod Allahs fjender.

Fra Sokelys.com/
8. september 2014.

Terror mot fiender av Allah: Britisk Imam siterte Koranen, som oppfordrer Muslimer til å terrorisere Allahs fiender.

I et intervju på Russia Today siterte den London-baserte Imamen Anjem Choudary fra Koranen og erkjente, at terrorisme er en del av Islams tro

Den Britiske Imamen ble under et intervju angående halshuggingen av de to Amerikanske journalistene stilt spørsmål om, hvorvidt enkeltindivider kan holdes ansvarlige for, hva en nasjon kollektivt har begått.

“Du sa nylig på CNN, at halshuggingen av journalist James Foley i realiteten var et forsøk fra den Islamsk Stat på å terrorisere deres fiender, som i dette tilfellet er USA,” siterte Oksana Boyko, som stod for intervjuet i den Russiske TV-kanalen.

-Jeg lurer på, om noe slikt kan bli rettferdiggjort av Sharia-lovene? Kan man virkelig holde enkeltindivider ansvarlig for handlinger, begått av en hel gruppe (i dette tilfelle av den Amerikanske staten): “Er dette legalt i Islam?” spør RTs journalist.

“Vel, som du vet, som en lærer i Sharia-lover, ønsker jeg å si til det Russiske folk, både Muslimer og ikke-Muslimer, at enhver handling, begått av Muslimer, må være basert på Koranen, Allahs ord - og på undervisningen av hans budbringer Muhammed, som er den siste budbringer til menneskeheten.

Den Britiske Imamen pekte deretter på en tekst i Koranen, som avdekker, at terrorisme er en del av Islamsk religion. “Jeg vil først be folk om å vurdere å anta Islam, men de, som allerede er Muslimer, vet, at Allah gjennom Koranen sier - fakta er, dersom du ser i kapittel 8 vers 60, så står det: “Forbered deres krigs-hester så mye, dere kan, for å terrorisere deres fiender,” sier han videre. “Så å terrorisere fienden er faktisk en del av Islam. Dette er noe, vi må etterfølge og forstå, når det gjelder Islamsk rettsvitenskap og tenkning.

Sivile eksisterer ikke i islamsk tenkning
Choudary, som også er advokat og foreleser i Sharia-lover, legger til, at Muslimer ikke differensierer mellom sivile og militære styrker, når de gjennomfører sine angrep, fordi det er de sivile, som bestemmer, hvem som skal være deres ledere.

“Det er de sivile, som gjennom valg sender folk til makten, og det er folk som Obama og andre, som er stemt inn i posisjoner, som sender sine tropper til Muslimske land,” sa han videre. “Det er folk som journalister, som anses for å være den høyre hånd til propaganda-apparatet til Obama administrasjonen.”

Anjem Choudary skal også ha uttrykt støte til 11 september angrepene på USA, og han har tidligere karakterisert de, som stod bak angrepene som “fantastiske martyrer” Choudary er en tidligere leder for den Islamistiske gruppen Al-Muhajiroun, som er forbudt i Storbritannia. To av hans tidligere medlemmer skal antatt ha vært involvert i halshuggingen av en Britisk soldat i fjor, som sjokkerte mange, da det skjedde i dagslys på åpen gate i London.

Den britiske imamen har opptrådt på en rekke talkshow på tv både i Amerika og utenlands inklusiv CNNs “Reliable Sources med Brian Stelter. “Rett ut sagt, det er fullstendig patetisk og absurd at du ber meg som muslim å fordømme drap på et individ mens tusenvis av muslimer blir slaktet som du ikke kjenner navnet til,” sa den britiske imamen.Under et intervju med Fox’s Sean Hannity i forrige måned innrømmet Choudary at islams egentlige mål er å opprette en global islamsk stat. -Dere har ikke noe valg,” sa han videre: “Det kommer til dere i Amerika også.”
--------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Lærer Koranen had?