Kristen interesse for Islamisk terror.

Fra Israeltoday.no/
7. december 2014.

"For selv om du holder deg helt stille i denne tiden, skal det komme utfrielse og redning for jødene fra et annet sted. Men du og din fars hus skal gå til grunne.Hvem vet om du ikke er kommet til kongeverdigheten for en tid som denne?" (Ester 4)

Jeg er fullt klar over det mangfold, som eksisterer innenfor den Kristne verden. Jeg vet, at Presbyterian Church i USA (PCUSA) ikke representere alle Presbyterianere. Jeg vet også om de millioner av Kristne, som er sanne allierte av det Jødiske folk og Israel. Jeg er også klar over innstillinga for mange er, å se Kristne Antisemitter som "falske Kristne".

Men dette virker altfor naivt. Det er som meg å kalle selvhatende Jøder som Norman Finkelstein for hedninger. Antisemittisme er et Kristent problem, som anstendige Kristne trenger å ta et oppgjør med.

Når det er sagt, la meg rette oppmerksomheten mot et annet urovekkende og voksende fenomen: Kristne bånd til Islamske terrororganisasjoner, som er opptatt av Israel. Den mest omtalte saken for slik tilknytning kom frem i lyset, etter at Senator Ted Cruz dukket opp på åpningsmøtet av en ny organisasjon, kalt "Forsvar av de kristne (IDC)", som ble kalt sammen i Washington DC i september i fjor.

Cruz ble pepet ut etter å ha sagt, at deltakerne burde støtte Israel. En dag før konferansen oppdaget Cruz, at noen av talerne fra Midtøsten, som Patriarkene av de Syriske og Maronittiske Kirkene, uttrykte sin støtte for Hizbollah.

Mens disse to Patriarkene kan bli unnskyldt for å være venner med terrorister av sine lokalsamfunn, må man likevel lure på motivasjonen for PCUSA-medlemmene, som støtter den Libanesiske terrormilitsen.

PCUSA sine bånd til Hizbollah ble avslørt for noen dager siden av den Israelske juridisk organisasjon Shurat Hadin (Israel Law Center). I motsetning til de forsiktige påstander, reist av Cruz, leverte Shurat Hadin en detaljert klage til skattemyndighetene mot PCUSA for å ha gjennomført forbudte aktiviteter i henhold til US-skatterett, som inkluderer møter mellom PCUSA-medlemmer og Hizbollah-terrorister.

Ifølge det, Shurat Hadin sier, er - dokumenter og video bevis sendt til skattemyndighetene, som viser PCUSA-delegater i møte med medlemmer av Hizbollah - som er utpekt av USA som en terrororganisasjon - samt å publisere Antisemittiske materiale.

PCUSA er ikke alene. Når vi ser bort fra Palestinsk Kristen terrorisme, som er et plagsom fenomen, som ingen Kirke har tatt et ordentlig oppgjør med, ser man et økende antall Vestlige Kristne, som har begynte å samarbeide med den Muslimske kampen mot Israel, primært ved å støtte anti-Israelske Palestinske Protestantiske organisasjoner som Sabeel og Kairos.