Mange Vestlige lande går mod Israel.

Fra Ordetogisrael.no/
8. december 2014.

Mens Verden fortsetter å gå mot Israel, har landet sterk støtte fra den Amerikanske kongressen.

Men terroren fortsetter, både i Israel og utenfor, med angrep mot uskyldige supermarkedshoppere i Israel og mot et Jødisk par i Frankrike.

En Arabisk terrorist knivstakk to Jøder på Rami Levy Supermarked i Mishor Adumim, en kort kjøretur utenfor Jerusalem. Det har oppstått mange Antisemittisk angrep i Frankrike.

Åpenbar hat mot Jøder finner sted flere steder i landet. Sist tirsdag kveld vedtok den Franske nasjonalforsamling med stort flertall å anerkjenne «Palestina» som en selvstendig stat.

Tidligere har Sverige, Spania, Irland og Storbritannia vedtatt det samme, en indikasjon på den økende internasjonale polarisering over konflikten.

Den Amerikanske kongressen derimot fattet et vedtak denne uken om, at staten Israel skulle være USA´s «hovedstrategiske alliansepartner», stikk i strid med, hva President Barack Obama gir intrykk av, er USA´s politkk overfor Isrel.

På tross av at terroren tiltar i Midtøsten, strømmer Jødiske innvandrere inn til Israel, spesielt fra USA og Frankrike. Disse Jødene vurderer, at innvandring til Israel faktisk er tryggere enn i mange Amerikanske og Franske byer.