Muslimske Jihadister omgjør Kirker til torturkamre.

Fra Sokelys.com/
24. december 2014.

ISIS og andre Muslimske Jihadister har som mål å nedbryte Kristne festningsverk.

“Terrorister fra ISIS eller Islamsk Stat stjeler uvurderlige relikvier og kors fra Irakiske Kirker og gjør bygningene om til fangehull og torturkamre,” sier Jay Sekulov ved det Amerikanske senter for lov og rett.

Sekulow fortalte Fox News, at Islamsk Stat stjeler historiske gjenstander og kunstverk og selger dem på det svarte markedet, for på den måten og finansiere sin terrorkrig.

Det er en viktig del av Jihadist-krigernes mål og fjerne Kristendommen fra de områder, de okkuperer i Irak og Syria.

Den Muslimske terrorgruppen har allerede ødelagt flere Bibelske landmerker, inklusiv Jonas grav i Mosul. De bruker også minst to Kirker, hvor de holder Kristne fengslet for å tvinge dem til å konvertere til Islam.

Den Muslimske terrorgruppen definerer flere forskjellige grupper, blant annet de Kristne, til å være vantro uten menneskelige rettigheter.

 ISIS og andre Muslimske terrorgrupper tyr også til vold mot andre Muslimer, som, de sier, lever i strid med Islamsk lov. De begår jevnlig krigsforbrytelser og tortur, som er i strid med internasjonal lov, og de truer og dreper Kristne, Jøder og andre religiøse samfunn, sier Jay Sekulow.

“For å si det kort består ISIS av religiøst motiverte psykopater,” konkluderer Sekulow i sin oppsummering av den Muslimske terrormilitsens fremferd det siste året - en gruppe, selv NATO ser ut til å slite med å kunne bekjempe rent militært.