Økt etterspørsel etter Israelsk sikkerhetspersonell.

Fra Frie-ytringer.com/
25. februar 2015.

Den siste bølgen av terrorrelaterte hendelser i Europa presser etterspørselen etter sikkerhet. Europas skoler, bedrifter og religiøse institusjoner er på jakt etter kvalifiserte, erfarne sikkerhetspersonell og vender seg til Israel for å finne dem, skriver Reuters.

  «I dag er Verden mindre uskyldig. Folk begynner å forstå truslene og farene, og begynne å kreve sikkerhet,» sier Robby Said, daglig leder i sikkerhetsselskapet «Israel Special Forces.»

Saids selskap distribuerer trente sikkerhetspersonell til et halvt dusin land over hele Den siste bølgen av terrorrelaterte hendelser i Europa presser etterspørselen etter sikkerhet. Europas skoler, bedrifter og religiøse institusjoner er på jakt etter kvalifiserte, erfarne sikkerhetspersonell og vender seg til Israel for å finne dem, skriver Reuters.

«I dag er verden mindre uskyldig. Folk begynner å forstå truslene og farene, og begynne å kreve sikkerhet,» sier Robby Said, daglig leder i sikkerhetsselskapet «Israel Special Forces.»

Saids selskap distribuerer trente sikkerhetspersonell til et halvt dusin land over hele Verden. Etterspørselen steg etter de siste voldelige angrepene i Frankrike.

Han har ansatte, som har tjenestegjort i elite militære enheter, tidligere militært personell med aktiv tjeneste og kamperfaring. De er opplært til å kartlegge og vurdere områder. De er flinke til tidlig trusseloppdagelse og vet hvordan, de skal handle raskt og effektivt, hvis en institusjon kommer under angrep.

«Trusselen om urban terror er ny for Europa, men ikke for Israel. Det er grunnen til, at etterspørselen har vokst med rundt 30 prosent siden angrepene i Frankrike i januar», mener Robby Said.

Ron Elmaliach, ledende sikkerhetsinstruktør og administrerende direktør i sikkerhetsselskapet Tactical Zone, mener, at drapene i Frankrike kunne vært unngått med en godt trent Israelsk sikkerhetsvakt utenfor lokaleneerden.