Profetiske tider er over oss.

Fra Sokelys.com/
25. maj 2015.

13. september 2015, som er den 29 Elul i den Jødiske kalender, nærmer seg nå med stormskritt. Dersom vi skal tro Jonathan Cahn’s profetier omkring Shemitah og sju års mønsteret, vil ett eller annet skje, som vil kunne utløse et kraftig fall i aksjekursene på New York børsen.

I motsetning til i 2001 og 2008, da Elul 29 falt på mandager, faller årets 29 Elul på en søndag. Med stengte aksjemarkeder denne dagen må vi eventuelt se etter en annen hendelse, som kan utløse kraftige fall på aksjemarkedet, slik vi så på den 29 Elul både i 2001 og 2008.

I 2001 var det som kjent terrorangrepene mot tvillingtårnene og Pentagon, som utløste det kraftige børsfallet, mens det i 2008 var nyheten om, at Kongressen sa nei til George Bush bailout-plan til 700 milliarder dollar.

Hva, som vil utløse den profeterte økonomiske nullstillingen, vites ikke. Men et kraftig jordskjelv eller en større terroraksjon, som i 2001, er blant forslagene. En rekke Kristne størrelser har lenge advart om, at et større jordskjelv vil komme til å ramme California og byer som San Francisco og Los Angeles, og nå spekuleres det i, om et jordskjelv i California eller en større terroraksjon kan utløse en gigantisk økonomisk nedtur i september.

Både et ødeleggende jordskjelv eller et større terrorangrep på Amerikansk jord vil kunne utløse børskrakk eller et kollaps.Endetiden er over oss oppdatering
At vår tid preges av en rekke eskatalogiske fenomener, vi kjenner igjen fra Guds Ord, er noe, vi alle kan konstatere. Videoen nedenfor viser, at tidens tegn oppfylles for våre øyne, og at noe er i ferd med å skje.