Mikrochips administrerer medicin og erstatter p-piller.

Fra Endtimeheadlines.org/
25. april 2014.

Ifølge rapporter fra CNN kan mennesker, der anvender lægemidler, men ikke synes om at gå og huske på det, samt personlige agenturer, der foretager deres egne forebyggende valg, snart være i stand til at få deres medicin automatisk administreret via en indopereret chip.

MIT-forskere og et firma ved navn MicroCHIPS er ved at udvikle en chip, der er mindre end en kvadrattomme i omkreds, og som kan præinstalleres til medicin. Den kan frigive medicin i din krop i doser og tidsintervaller, der er programmeret efter "lægens ordrer" – mens dine tanker beskæftiger sig med "vigtigere" ting. Når dosis eller intervaller skal ændres, vil mikrochipsen kunne fjernjusteres af lægen, siger rapporten.

Chips, der allerede er testet siden 2012 hos patienter med osteoporose, vil have mulighed for at sende realtidsoplysninger for at oprette en permanent registrering af præcis hvilken dosis, der blev tilført hvornår, sammen med andre medicinske oplysninger. Den forventes at blive frigivet i 2017, og chipsen kan muligvis fungere trådløst i kroppen i 16 år.

Read more: http://www.naturalnews.com/044868_microchips_drug_injections_hybrid_humans.html