UNRWA-ansatte hylder terror mod Jøder.

Fra Ikaj.no/
21. november 2014.

Blant de mange Palestinerne, som åpent feiret og jublet for terrorangrepet på Har Nof Synagogen, hvor fire Ortodokse Jøder og en politimann ble brutalt drept, var det også flere ansatte i FN's hjelpeorganisasjon for Palestinske flyktninger i Midtøsten (UNRWA).

UNRWA er en del av FN, som siden 1948 utelukkende har vært dedikert til Palestinske flyktninger og deres etterkommere, som, ulikt flyktninger i andre konflikt-situasjoner, arver flyktningstatusen. De er blant annet ansvarlige for utdannelsen til Palestinske barn, som ofte blir undervist av lokale lærere, som ikke har noe krav på seg om å holde sine politiske syn ute av klasserommet, uansett hvor ekstremt det måtte være.

Den populære bloggeren Elder of Ziyon har samlet en rekke med bevis på UNRWA-ansatte, som hyller angrepet i Jerusalem. Blant disse er Maha al Mosa, en UNRWA-lærer i Syria, som bad om, at de to terroristene måtte bli akseptert inn i "paradis" som "martyrer". Ibrahim Hajjar, en annen lærer bosatt i Hebron, publiserte dikt, som hyllet terroristene, og en annen Syria-basert lærer postet et bilde av Adolf Hitler som en hyllest til terroristene på sin Facebook side.

Det foreløpig siste tilfellet er Naief al-Hattab, som er direktør ved UNRWA's Zaitoun barneskole for gutter og tidligere rektor ved Shijia barneskole for gutter. Begge disse skolene er drevet av UNRWA og er forbeholdt gutter med flyktningstatus.

På sin Facebook-side gratulerer al-Hattab terroristene med deres "fantastiske hevn." Al-Hattab, som hilste på FN's Generalsekretær, Ban Ki Moon, under hans besøk på Gazastripen i oktober 2014, har tidligere lagt ut bekymringsverdige uttalelser og bilder. Et bilde viser et barn med et maskingevær. Det er ikke klart, om barnet er i slekt med al-Hattab, eller om det er en elev ved Zaitoun-barneskole, som al-Hattab leder.

Zaitoun-barneskole er et kompleks, som tar seg av gutter og jenter adskilt, og som denne rapporten fra UNRWA viser, ble byggingen av delen på skolen for jenter fullført i 2012, og dette ble betalt av USA.

FN's Sikkerhetsråd fordømte terrorangrepet i Jerusalem og kalte det "et avskyelig terrorangrep." På bakken er det derimot klart, at mange av FN's ansatte har en helt annen forståelse av terrorangrepet mot Har Nof Synagogen, og de er ikke redde for å si det offentlig.