Franklin Graham ut mot “fredens religion” og dens Islamistiske tilhengere.

Fra Sokelys.com/
21. april 2015.

Blir ikke Verden lenger sjokkerte over, at Kristne får deres hoder kuttet av?

Franklin Graham, som er sønn til den Verdenskjente Predikanten, Billy Graham, rystes over, at Verden ikke lenger syntes å bry seg om, at Kristne får sine hoder kuttet av i navnet av Islam, som mange omtaler som "fredens religion".

I en post på Faceblook, som har blitt delt mer enn 30.000 ganger, spør Graham, om vi nå er blitt så vant med skrekkscener fra den Muslimske verden, at vi ikke lenger bryr oss.

“Hver eneste dag avslører nye skrekkelige handlinger fra militante Islamister. Er det nå slik, at Verden ikke lenger blir sjokkert av, at Kristne får sin hoder kuttet av, og at ISIS (Islamsk Stat) stolt viser dette frem på videoer?

Hver eneste dag ser ut til å avdekke nye skrekkscener fra militante Islamister. Er det nå slik, at Verden ikke lenger blir sjokkert av, at Kristne får sine hoder kuttet av, og at ISIS stolt promoterer det hele på video?

Vi må ikke slutte med å bli sjokkerte og rystet. Vi må se til, at våre regjeringer og den nåværende administrasjonen (Obama-administrasjonen) begynner å sette det rette navn på Islam - og jobbe mot det av all kraft.

Vår regjering må øyeblikkelig ta en grundig vurdering av innvandrings-reformen og stanse Muslimsk innvandring fra nasjoner, som har terrorceller - den trussel, disse utgjør mot vår nasjon, er stor og kan koste tusener av liv i fremtiden, dersom vi ikke handler straks.

Vi må straks sette iverk nødvendige militære grep for å bekjempe ISIS. Innflytelsen til radikal Islam blir spredd rundt og er ikke på retur. Jeg oppfordrer folk til å ta kontakt med de folkevalgte og politikere og uttrykke din bekymring og sinne, over hva som skjer - og krev, at de skal foreta seg noe.

Spre dette rundt, dersom du er enig og fortsett å be for Kristne, som lever med denne trusselen i dagliglivet. Nesten hver eneste dag blir Kristne i den Muslimske verden halshugd eller påtent, fordi de er Kristne, mens vi her i Vesten ikke lenger syntes å bry oss,” skriver Billy Grahams modige og fritt-talende sønn på Facebook.

Og blant Kristne er tingene stort sett ikke bedre. Mange troende orker ikke se bilder av virkeligheten, mens andre flokker seg rundt falske profeter, som lover gull og grønne skoger i bytte mot donasjon, eller at man “sår inn” i de glupske ulvenes “ministries”.