Profeti: Rusland er nær en tredje Verdenskrig.

Apg29.nu/
9. april 2015.
Av Holger Nilsson.

Oron för, att Putin kommer att agera militärt, har ökat. Olika varningar har kommit oss till del, och vi publicerar en här.

Nedanstående budskap har sänts till ett par samfundsledningar. Kvinnan, som fått ta emot budskapet, är trovärdig. Hon har tjänat Gud i Svenska kyrkan med barn och ungdomsarbete samt 30 år som officer i Frälsningsarmén.

"Gå in i förbön! Världsläget är allvarligt. Kampen EU, USA gentemot Putins vilja att bruka sin krigsarsenal som en hämnd mot alla sanktioner mot Ryssland, är nära ett tredje Världskrig.

Bed, att alla sanktioner utan undantag upphävs omgående – snarast, då förlorar Putin skälet – orsaken att invadera Europa. Öppna gränser för handel och resor blir ett starkare vapen än krigshot. Ryssland såväl som hela Världen är beroende av detta, som en följd av, att få länder kan försörja sin egen befolkning – vi behöver fred."

Detta budskap fick jag skriva ner ca. 04.30 idag onsdagen den 11 mars 2015 med uppmaning att sända till Er. Måndagen 23 februari fick jag skriva ner om världsläget och att förbättra världsekonomin. Väcktes då ca. 03.30.

Detta budskap kom med i Ring P1 tisdagen 3 mars, samt det skrevs av för hand och sändes till Utrikesminister Margot Wallström. Detta sändes söndagen 8 mars och innehöll vädjan om, att hon, som väl kände till EU-arbetet, skulle kämpa för, att dessa sanktioner skulle upphävas.