Israel står og falder med dens Zionistiske overbevisning.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
6. marts 2012.
Reprise.

"Jerusalem er den evige forenede hovedstad i Israel," begyndte han sin tale med til brusende bifald. "Israel må altid forbeholde sig ret til at forsvare sig selv."

Premierminister Benjamin Netanyahu talte tirsdag til AIPAC-Konferencen i Washington (GMT), efter et møde med den Amerikanske Præsident Barack Obama.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Den nuværende Premierminister Benjamin Netanyahu er en torn i øjet på Washington, Mekka og Pentagon. Det samme er alle Zionistiske bosættere, der bor på Judæas og Samarias bjerge og opretholder frihed, retfærdighed og demokratiske værdier i et befriet og forenet Jerusalem.

Hvis CIA kunne gøre, hvad Obama ønsker, ville de have givet Netanyahu den kolde skulder, for så længe Bibi står fast, vil Satan eller "Allah" ikke få sin vilje i Mellemøsten.

Anti-Zionister af alle farver og trosretninger har ikke noget imod, at et nyt Holocaust finder sted. I stedet for at stoppe for at Iran får atomkraft, støtter de Iran med milliarder af dollars via handel.

Zionismen er det, der holder Lovløshedens Menneske tilbage. De fleste "kirker" på jorden er ødelagte og frafaldne. De står på samme side som slette mænd som Barak Hussein Obama og andre fjender af Sandheden.

Læs hvad Messias vil gøre, når Han kommer for anden gang i Jerusalem:

Salme 2:8-10:
”På din bøn giver jeg dig folkene som ejendom og den vide jord som arvelod. Du skal knuse dem med et jernscepter, sønderslå dem som pottemagerens kar. I konger, vær nu kloge, tag imod råd, I jordens dommere.”

Først når Zionismen er blevet ødelagt, vil det sidste Lovløshedens Menneske komme til Jerusalem og slå sit sæde op på Tempelbjerget, samt fremsige løgne og bespottelser imod Abrahams, Isaks og Jakobs Gud, og hans Søn Yeshua Messias. Millioner af mennesker vil hylde den sidste og endelige Antikrist - og blive ført til den evige ild.